1.10.06

La Nova Sicilia de Don Montillone

Jo no entenc que ERC voti de president al Motilla. Per molt que hi dono voltes, no ho entenc.

Tampoc entenc que ERC estigui en una coalició amb el PSUC, quant tots sabem l'odi històric que aquests tenen a ERC.

Tot altre tripartit que no sigui ERC + CDC + UDC em sembla regalar el país a Espanya. Es mes, jo crec que a les eleccions espanyoles aquests tres partits haurien d'anar en una única candidatura, per beneficiarse de la llei d'Hont. Si es fes el mateix a les catalanes els resultats serien sempre de majoria absoluta. I anar per separat a les municipals per a calibrar la força real de cada partit.

A mi em sua la poia per davant i pel darrere el mateix que a Rubianes, i per tant tot el que sigui donar pista al PSOE em sembla vendre el país. Desprès de tres anys de trifàsic, ens segueixen prenent el pel en els pressupostos, seguim portant la puta "E" de la puta veïna als cotxes, els vostres "socis" han putejat tot el que han pogut la possibilitat de seleccions catalanes.

En Pujol li fotia els diners al Aznar abans de votar l'investidura, si. I que?
El trifàsic va votar la investidura de ZPmentider de franc, i els diners que faltaven els van aconseguir apujant nos els impostos de la gasolina.

L'any 2003 la inversió del Estat a Catalunya va ser del 18,6%. Ara, estatut en mà, hauria d'esser d'un 18,8%, pero segons els pressupostos es d'un 14% de la inversió "regionalizable".

Aixó de la "inversió regionalizable" vol dir que l'Estat pot fer inversions a Madrid o Fachadolid i considerarles "no regionalizables" perque ens ho fan per a tots els españols, com puguin ser les inversions en l'aeroport de Madrid, el AVE Madrid-Valladolid, el Museo del Prado, el Teatro Real, i el que els hi roti a ells.
En canvi, si consideren com a inversió a Catalunya, la linia del TGV Madrid-Paris, al seu pas per les nostres terres.
Aixó que es la maxima expressió del despotisme, en canvi es vist com a normal pels partits catalans, i en carajirada Montilla te, a sobre, el valor de afirmar que "Convergencia vol incomplir l'Estatut, pel fet de que en Artur Mas demana més diners. Quina barra.!

M'agradaria que algú em digues que ha guanyat Catalunya. I també m'agradaria que tots aquells que dies desprès de les ultimes eleccions vaticinaven que Convergència desapareixeria, ara opinessin de la cria del xampinyó o d'altres coses que entenguin millor.

Si ERC vota la investidura d'en Montilla, no serà només regalar el país, sinó que suposarà el manteniment de la màfia del Baix Llobregat en TOTA la administració catalana. Es vital per el país que tots aquests capitans del psc-PSOE es fotin la ostia política mes gran mai vista, o ja podem anar pensant en aclimatarnos a viure com a Sicília.

Malgrat els escarafalls equidistants que facin ara els de E.R.C. no dubteu que tenen ja pactat el Tinell 2, per tant, qualsevol vot a ERC es absurd i inutil.

Vosaltres mateixos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi,

Jo no crec que cap possibilitat politica a Catalunya perque els politics son encara poc professionals, i el sistema no es molt democratic...Tambe crec que com a independentista i no nacionalista, crec que el cami per l'independencia passa abans de fer-se la questio de qui entraria a Governar...Seria qui canviaria el sistema democratic a llistes obertes, 8 anys de maxim per presidents i candidats tan al poder com a l'oposicio, etcc

Respostes a les teves preguntes:


"Jo no entenc que ERC voti de president al Motilla. Per molt que hi dono voltes, no ho entenc."

1. ERC es d'esquerres CiU no
2. CiU va pactar, pacta, i pactara amb PP, el seu aliat natural.
2. CiU es el matix que el PP pero amb different bandera.
3. Sempre s'ha baixat es baixara els panatalons per aconseguir el que volen per la seva gent la classes burguesa catalana...Fins i tot punt 4.
3. CiU va vendre Catalunya a Zapatero per no deixapareixer
4. Qui vol 24 anys mes de CiU on no es va moure re....En 8 anys el tripartit ha mogut mes que CiU en 24 ANYS...Demostrat per les estadistiques etc

Hi ha molts meeeeeeeeee

"Tampoc entenc que ERC estigui en una coalició amb el PSUC, quant tots sabem l'odi històric que aquests tenen a ERC."

Si pero els dos sonm d'esquerres i Catalanistes, fereralistes i no nacionalistes tenen mes en comu que amb CiU perque no pacten amb el PP i no son democristians ni recolzen la burguesia es facil d'entendre!

"Tot altre tripartit que no sigui ERC + CDC + UDC em sembla regalar el país a Espanya."

I CiU? Siusplai s'ha venit el pais per una estatut denigrant quan va estar-hi en contra al principi...Quines solucions aporta CiU al pais nomes ataca no fa re mes amb un ninot al davant que no te carisma es pura imatge!!!

No ho entenc de veritat...I no estic a favor del tripartit!

"Es mes, jo crec que a les eleccions espanyoles aquests tres partits haurien d'anar en una única candidatura, per beneficiarse de la llei d'Hont."

Unio i Convergencia ho van fer durant 24 anys....

"Si es fes el mateix a les catalanes els resultats serien sempre de majoria absoluta. I anar per separat a les municipals per a calibrar la força real de cada partit."

I???

"A mi em sua la poia per davant i pel darrere el mateix que a Rubianes, i per tant tot el que sigui donar pista al PSOE em sembla vendre el país."

Exacte com ha fet CiU iel PSC amb l'estatut!

"Desprès de tres anys de trifàsic, ens segueixen prenent el pel en els pressupostos, seguim portant la puta "E" de la puta veïna als cotxes, els vostres "socis" han putejat tot el que han pogut la possibilitat de seleccions catalanes."

A mi em fa tan malt com a tu a mes des d'Anglaterra que canto en Catala amb exit i encara no ho he fet als PPCC...

Ja se sap que mai obtindrem aixo fins que ERC no sigui un dels partits majoritaris recolzats per una altre...Estan en minoria i no poden fer mes del que fan i n'estan aprenent!"

"En Pujol li fotia els diners al Aznar abans de votar l'investidura, si. I que?"

Tan com els altres...

"El trifàsic va votar la investidura de ZPmentider de franc, i els diners que faltaven els van aconseguir apujant nos els impostos de la gasolina."

Com feia CiU amb els peatges , tots dos nomes atenen a la seva gent els burguesos catalans i els treballadors aburguessats i paguem nosaltres el mateix!

"L'any 2003 la inversió del Estat a Catalunya va ser del 18,6%. Ara, estatut en mà, hauria d'esser d'un 18,8%, pero segons els pressupostos es d'un 14% de la inversió "regionalizable"."

L'estatut arregalt per Ciu iPSC es una merda...Pilemm re aigualit!

"Aixó de la "inversió regionalizable" vol dir que l'Estat pot fer inversions a Madrid o Fachadolid i considerarles "no regionalizables" perque ens ho fan per a tots els españols, com puguin ser les inversions en l'aeroport de Madrid, el AVE Madrid-Valladolid, el Museo del Prado, el Teatro Real, i el que els hi roti a ells.
En canvi, si consideren com a inversió a Catalunya, la linia del TGV Madrid-Paris, al seu pas per les nostres terres.
Aixó que es la maxima expressió del despotisme, en canvi es vist com a normal pels partits catalans, i en carajirada Montilla te, a sobre, el valor de afirmar que "Convergencia vol incomplir l'Estatut, pel fet de que en Artur Mas demana més diners. Quina barra.!"

Aixo son paraules puntuals van compinxats els dos possiblement acabaran governant!

"M'agradaria que algú em digues que ha guanyat Catalunya. I també m'agradaria que tots aquells que dies desprès de les ultimes eleccions vaticinaven que Convergència desapareixeria, ara opinessin de la cria del xampinyó o d'altres coses que entenguin millor."

Tan debo CiU canvies el lloc amb ERC, no deixapareixer pero esdevindre minoria son botiflers i no aporten re a la politica, i l'estatu ja se sabia que era aigualit per l'acord PSC-CiU-ZP

"Si ERC vota la investidura d'en Montilla, no serà només regalar el país, sinó que suposarà el manteniment de la màfia del Baix Llobregat en TOTA la administració catalana."


La mateixa que te encara CiU a la Generalitat de pobles de Lleida etc...El problema d'una pais amb regim d'oposicions, crea vividors que trenquen el dinamisme social...Els partits s'aprofiten i converteixen aquests opositores en el seu poder...Es un cancer que no te a veure directament amb la politica...S'aha d'acabar amb las oposiciones...Catalinua tambe les te copia espanyola de CiU quan governaba...A cap pais Europeu es fa nomes a Spain!!

"Es vital per el país que tots aquests capitans del psc-PSOE es fotin la ostia política mes gran mai vista, o ja podem anar pensant en aclimatarnos a viure com a Sicília."

I quina es l'alternativa???

ERC en minoria amb CiU iels ultims prenent el pel dels primers com el PSC??? A mes CiU ha pactat amb ZP? No te sentit el que dius...

"Malgrat els escarafalls equidistants que facin ara els de E.R.C. no dubteu que tenen ja pactat el Tinell 2, per tant, qualsevol vot a ERC es absurd i inutil.

Vosaltres mateixos."


Em sembla la solucio passa perque ERC com a minim esdevinguin el primer or segon partit a CAtalunya...No entenc perque ataques a ERC, quan CiU no aporta re a la politica

Un salut de d'Anglaterra

Anònim ha dit...

Encara manco que els convergents començeu a dir coses com aquesta. Ja n'era l'hora. CiU va capa ala seva dessaparició paulatina si no pren en consideració l'importància d'ERC en el esdevenidor polític català.

Anònim ha dit...

***gràcies per recomanar-me que doni el meu vot a la coalició CiUPP, però ja en vaig tenir prou amb una vegada.

i m'agradaria que em donessis algun argument per no votar ERC, i que no sigui que ERC votarà a Mas o Montilla, o s'abstindrà, en funció dels resultats i de 5mil elements més que ni tu, ni jo, ni ningú, controla certament.

Catalunya, amb el tripartit, ha guanyat un pacte Nacional de l'Educació que serà base per millorar tot el que no van saber/poder fer els anteriors governs CiU solitari i amb pacte amb PP, va variar les polítiques i accions socials de Benestar i família, va intentar falcar i potenciar l'autonomia universitària, el DURSI va ser un òrgan neutral en la política de comunicacions TV tecnologies, etc, va desenmascarar el frau de l'anterior Conselleria de 2.000 milions de les antigues peles, va demostrar l'ensarronada i el frau a la ciutadania de l'acció dels CiU de regalar l'Hospital General de Catalunya a"mans amigues-privades" i aquests, 4 anys i mig després se l'han revenut per 5000 milions de les antigues pessetes, van intentar aprovar la nova llei del Territori, i la nova llei Electoral, molt més neutrals i equilibradores que el que hi ha actualment, van intentar aplicar la Llei de Normalització Lingüística (a la que ells havien votat en contra quan la va propugnar Pujol) i van ser acusats de radicals per Duran Lleida, van denunciar la falàcia de trencar l'acord del Parlament del nou texte estatutari quan el PSC va deixar a l'estacada a Maragall per massa "catalanista" i Mas va pactar amb el Zapa, davant les pressions dels grups com La Caixa, un estatut que no només no s'aguanta per enlloc, sinó que el representant del PSOE-basc va rebutjar-lo dient que ells, els bascos, sí que tenien un estatut, i que el dels catalans era per a les regionetes españoles, etc etc etc