19.1.11

AZNAR, RAJOY I ZAPATERO TENEN RAÓ



Veig que aquí tothom s’ha espantat per les afirmacions que últimament estant fent els líders mesetaris, i jo, com estic curat d’espants, no puc mes que dóna’ls tota la raó.
Mariano Rajoy, referint-se al us de les llengües no estatals al Senat, ha afirmat: «Això en un país normal no es produeix». I te tota la raó, es una estupidesa això de en un parlament parlar en varies llengües, per tant hauria de censurar al PPC i a C’s quan parlen en castellà al Parlament català. I anar al Parlament suís o belga a veure com ho solucionen. Igual aprèn coses, com per exemple que la majoria dels líders politics coneixen totes les llengües del país. I que siguin consequents amb les seves dèries i renunciin a que al Parlament Europeu es parli i hi hagin traductors al castellà. En parlar en alemany tots plegats estalviariem molts diners. ( O com deia en Til Stegmann, alemany i català idiomes oficials europeus i obligatoris a totes les escoles europees ).

El secretari d'Estat d'Hisenda, Carlos Ocaña, afirma que l'Estat podria limitar la capacitat del Govern d'endeutar-se si supera l'objectiu de dèficit fixat, i em sembla molt bé, fins i tot em semblaria be que intervingués totes les CA que gasten en sanitat i educació mes que nosaltres en despesa per habitant i any.

Aznar diu que el PP reformarà l'actual model d'Estat “en despesa i en ordenació” si guanyen les pròximes eleccions generals, ja que consideren que el sistema vigent és inviable i “marginal”. I te raó, per tant ja pot anar suprimint autonomies. Per mi en podria suprimir 13, així de tacada, i deixar nomes quatre: Galicia, Euskadi-Navarra, Val-Cat-Bal, i Castella, la resta tot per a Castella, si senyor. Estalviaríem moltísims diners.
I a continuació que suprimeixin totes les duplicitats que clarament denuncien: Diputacions, Ministeris sense competències, policies duplicades en CA que ja tenen policia pròpia. Si senyor, eliminem duplicitats, totes les duplicitats que ells han mantingut i que causen despeses inútils.

José Luis Rodríguez Zapatero, ha avisat les comunitats autònomes que si no compleixen amb el control de la despesa pública, "actuarà el Govern". Ja era hora!. Quan intervindrà l’Ajuntament de Madrid que te un deute salvatge? Quan intervindrà Extremadura que te un 25% de funcionaris. A que espera a actuar, valent!.

I desprès de tot això, el que no entenc es que els politics catalans facin cap esforç en respondre. Si aquets mesetaris fan alguna cosa, anem a Estrasburg, i comencem a denunciar el robatori que fa 300 anys que dura, i demanem empara, i que es preparin.

MM


2 comentaris:

low ha dit...

ben dit

Abate Marchena ha dit...

Estoy seguro que ZP está en huida hacia adelante. Una vez "caído del caballo, y a las órdenes del BCE, pondrá a todos los corderos españoles en fila para el matadero.
Luego se marchará de la Moncloa y nunca más sabremos de él.

Quieren acabar con las autonomías y estoy seguro que usarán la fuerza para ello. Hay que tener en cuenta que UNICAMENTE Catalunya es
la que mantiene un poquito de DIGNIDAD.
No habrá suficiente.
Hoy TV3 ha hecho uno de las mejores tertulias que he visto. López Burniol, Villatoro, Enric Juliana y Alex Salmón, éste último un pequeño sátrapa más espanyol que Manolete. Los otros tres, más catalanes que espanyoles.