2.3.11

LA LETIZIETA DES DEL CAMAROT DELS MARX (MC cap 25 )

Hola Titin, “t’anviu” aquest mail perquè com t’expliqui la que tenim liada per “minsatges” em pujarà “la torta un pan”. En Jan porta dies dient-me que aviat ens canviem de despatx, que farem “traslladu”, però encara no sap si anirem al Parlament del zoo o prop de l’Ajuntament.
El dilluns “ma” va dir que en el congrés de la cosa aquesta del SI, el Lopez i el Uriel li han fet el llit. No entenc que vol dir això perquè el llit sempre li fa la “chacha”. Que tenim un “liu” que no “s’aclara” ni Déu i que ara ja no sabem si som una coalició, un partit o què.
“Bueno”, “pos” resulta que estic aquí preparant papers i coses perquè el Uriel i en Tena volen associar-se amb un senyor que es diu Santiago, i que diuen que es un home de molta acció. I el “jefe” no vol “lius” perquè diu que en Portabella es molt guai i molt enrotllat i “li” ha promès “noseque” que es molt millor per pagar la lletra del pis i el cole dels nens ,que tot plegat puja una pasta, i que el que paguen al Parlament del Zoo no dona per a tant. I que en Portabella li ha dit que com gracies a ells dos serà alcalde un “tartaja”, “lis” pagarà el favor amb “algún negociado” interessant per pagar les lletres.
I “ma” sembla que en Jan deu estar malalt, perquè no para de dir que truca a un metge de Puigcerdà, i el telèfon li respon “este abonado ha cambiado de numero”. Que no hi han metges a Barcelona o que? Pues això dic jo, no et sembla Titín.
I la setmana que ve li he demanat festa perquè els tetes fan lo de la setmana blanca i m’ha dit que no, que la setmana que ve pot ser vital, i que igual envia a pastar fang a “nosequi”, i que farà una societat amb uns italians de Calabria. Uff, “este hombre, siempre liao con guiris”, tu. I que “los Otros” ja se’n guardaran de seguir fent servir el nom de Solidaritat Catalana, que es del seu sogre, i “quels” hi muntarà un “pollo”, o era un “loro” ?, no se tu. Que aquest home es un liu.
En Jan no està perquè avui està a Astúries, i “esto es un no parar”, tot el dia rebent trucades de fans que volen saber que han de fer. Ha trucat un senyor que diu que ell va sempre darrere d’en Jan, Un tal Stronci, que estava molt enfadat, que desprès de tres cops volent ser diputat , i desprès de passar per tres partits, ara nomes faltaria que en Jan marxes a un altre “tinglado”. Que diu que es veu que algú li ha fet una putada i li ha posat araldit al seient del Parlament i que ho sent molt però ell no es pot moure.
Doncs, “visto lo visto” la propera setmana de blanca res, mes aviat pinta negra. Ja "ta" contaré "carinyu"
Un “besazo”
Leti.

PD: no entenc perquè aquest “prugrama” “ma” posa tantes cometes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hahahahaha que cabrooooooooooooooooooooooooooooón!

Low ha dit...

xd