2.12.09

LA DIGNITAT D’ESPANYA I L'INDIGNITAT DEL GOVERN CATALÀ



Mira que s’ha escrit sobre el editorial conjunt dels 12 diaris catalans, i per moltes voltes que li donin no em convencen de que el editorial no es mes que un intent desesperat dels catalans autonomistes de defensar la situació actual, perquè ells si veuen que la sentencia del TC farà que mes catalans s’adonin que el camí autonòmic està mort, i que abans que el TC son ells qui l’han matat.


L’han matat enganyant a la població en la negociació a Madrid de l’estatut, en la negociació del finançament, i en explicar malament la LOFCA. Perquè desenganyem-nos els medis informatius estan al total servei de l’actual tripartit. Si ens enganyen en la actual crisi econòmica, repetint el que diu el govern sobre els increments de vendes de cotxes respecte al 2008, però amagant les ventes del 2007 i 2006, que dimonis no faran per rentar la cara del govern mes incompetent que hem tingut els catalans?


Perquè no es necessari defensar la dignitat de Catalunya enfront l’ indignitat històrica d’Espanya. Es fútil. Començant per tenir un rei que dona lliçons de democràcia pel mòn quan a ell el nomenà un dictador fins al constant engany d l'actual president del govern. I podriem tirar enrere a explicar mentides fins 1492 i no acabariem en una nit.


La dignitat del nostre govern ha donat una nova mostra d’incompetència en el cas Centelles. Es que han tingut els sants collons de a sobre de que han ningunejat als Centelles, i han pretès robar-los el seu fons declarant-lo a traïció “d’interès cultural” mentres per davant “negociaven”. I ara que els Centelles han trobat un pacte satisfactori amb el Ministerio els llançen al damunt tots els dòbermans periodistes.


Conec un cas similar, d’una persona amb un fons històric de cartes reials brutal (mes de 300 anys), varis llibres dels que existeixen pocs exemplars al mon, i amb la documentació que demostra de qui son totes les obres de la Franja que son a Lleida i que el bisbat no te els rebuts, que només va demanar al Carod un petit capital per poder venir a viure a Catalunya, i que li assignessin a ell i al seu germà disminuït, un sou de bidell i poder dedicar-se ell a reballar el fons, catalogar-lo, transliterar-lo a un ordinador, etc. El lloc ja el teníem, un Palau Medieval cedit per un ajuntament català. La “negociació” la Generalitat no oferia res, i el meu amic va acabar dient “be, dons si no ho voleu potser ho cremo tot”. La resposta “tu mateix, es propietat teva, nosaltres no podem fer res”, i al final fins i tot l’ajuntament que cedia el Palau, per pressions des de Barcelona, es va ginyar.


Explico tot això per a demostrar que no s’ha de fer cas de les tonteries que diu la Prensa del Movimiento, perquè sempre, son la veu del seu amo. Quan es carreguen una família catalana estafada i a la que li han fet perdre el temps mentres l’apunyalaven pel darrere i ara els fan quedar com anticatalans, o quan fan editorials conjunts, redactats bolanyerament.


Si en voleu saber mes del meu amic Miguel Fox llegiu això : http://xpoferens.blogspot.com/2008/03/lltim-templer.html


I aquí el seu blog per a que pugueu veure les putades que ha hagut d’aguantar a l’Aragó http://belverdeloshorrores.blogspot.com/



1 comentari:

Anònim ha dit...

Asi es, lo describes perfectamente Miquel:

Gracias a esos incompetentes expoliadores del pueblo de Catalunya, se desplaza hacia España el patrimonio Centelles,y el mio si no esta en Catalunya institucionalizado es por esa misma causa, perdiendo la letra de la Guerra del Segadors,con lo que esos documentos son y significan para la historia de este Pais,y que es si cabe mas vergonzoso que el caso Centelles.

Y por supuesto que ni Aragon, ni España pueden dirigirse a mi con lo que les cuelga con el caso Belver de los horrores, estos solo pueden hacer lo que hacen crear delitos,y decir que he sido yo,,,y los de aqui silencio.

Veremos a ver como evolucionan las cosas,pero los de C I U no estan exentos de culpa tanto con el caso Centelles,como con el mio.

Saludos cordiales.
Miquel Fox.