17.12.09

som el doble que ells


en Fer a l'Avui sempre al servei de la Psoecta

El qui fou cap de premsa de l'analfabet Montilla, i conegut per amenaçar periodistes, Toni Bolaño, ha dit que troba mediocre el resultat dels referèndums. És una opinió com una altra.

Jo també voldria dir la meva. opinió El que jo trobo mediocre és el franquisme que ens va dur a Catalunya tota aquesta colla de quinquis com el Montilla, el Zaragoza i el Bolaño.
El que jo trobo mediocre és que aquesta gentola, en lloc de reconèixer i agrair els valors de la nació d'acollida s'hagin dedicat a actuar per dret de conquesta, amb un reguitzell de desconsideracions cap a Catalunya impròpies de qui es moria de gana a Espanya i va venir aquí a fer el funcionari.
El que jo trobo mediocre és que Bolaño amenaci periodistes, que Montilla sigui un analfabet i que Zaragoza sigui un quinqui.
El que jo trobo mediocre és que gent que no ha guanyat les eleccions accepti la presidència d'una nació. El que jo trobo mediocre és que duguin tota una vida vivint dels catalans i que es comportin com minyones del PSOE.
El que jo trobo mediocre és que el partit que governa la Generalitat estigui en contra de la llibertat.
Només estan en contra de la llibertat els ocupants, els segrestadors, els violadros i d'altres criminals. Toni Bolaño fou un insult a la democràcia i és una vergonya que ara es dediqui a l'ofici que ell mateix va mirar de mutilar.
Que un com Montilla hagi arribat a president de la Generalitat degrada Catalunya i diu molt poc dels catalans. La cosa de Zaragoza jo la jutjaria amb tribunal popular. Prohibides les navalles entre els membres del jurat.


El tant per cent del cens total que va votar socialista a les darreres eleccions va ser del 15,7%. I el tant per cent també del cens total que van anar a votar diumenge va ser pràcticament de un 30 per cent.

Bé, som el doble.

Aquest quinqui atroç del Bolaño deia que els resultats dels referèndums foren mediocres però no tenen ni la meitat del nostre percentatge: i fins i tot perdent les eleccions van acceptar de ser presidents de la Generalitat.
Se n'ha de tenir, de barra.



Potser algun convergent, escoltant el Bolaño o qualsevol quinqui de la tropa, s'ho ha cregut i s'ha desmoralitzat. El convergent sol tenir una autoestima molt baixa. No és que sigui estrany, perquè l'aparell propagandístic del partit socialista funciona dia i nit per tal d'aconseguir aquest propòsit i per fer passar els socialistes per persones respectables, que ja és gros. El Periódico, el Cuní, la Terribas, etcètera.
 Tot i així, hauríem de ser una mica més forts, hauríem de concentrar-nos més i no deixar-nos distreure pels brams de la xusma i pels seus diaris de minyona. Hauríem de tensar una mica més la corda perquè la guerra serà llarga i dura.



Ara, per exemple, Montilla deixa caure de tant en tant que potser convocarà eleccions un dia feiner. I ja tenim no sé quants convergents tremolant. No hem de tremolar. No hauríem de tremolar. Hauríem d'explicar amb total claredat l'astronòmica xifra de diners que tot això costaria, per les hores que cada empresa haurà de pagar als seus treballadors perquè vagin a votar. Davant de la propaganda, la veritat.

I hauríem de dir també que és un mite que els treballadors votin sociata. Sobretot els treballadors intel·ligents, que són capaços d'entendre per quina situació travessa la nació i què ens cal per millorar. Aquests socialistes, qui s'han cregut que són? Ni la seva famosa gestió era veritat i han resultat ser un desastre, ni tenen cap dret a parlar en nom dels treballadors, que no tots, ni de bon tros, són tan estúpids per creure que els sindicats els solucionaran els problemes i que no tots, tampoc, tenen la limitació mental d'arribar a creure que un analfabet inútil com Montilla els pot ajudar a millorar.

Si volen convocar eleccions en un dia feiner, que la nació sàpiga la quantitat de diners que inútilment es perdran, i en temps de crisi, perquè el quinqui en cap creu que això li pot suposar uns millors resultats electorals. Creença falsa. Que ho facin i veuran. Dimecres, dijous o diumenge. Dilluns, divendres o dimarts. Que convoquin eleccions quan els doni la gana. Els esborrarem de la capa de la terra molt més d'hora que tard.


Salvador Sostres
Dijous, 17 de desembre de 2009
http://www.salvadorsostres.com/




NO US DEIXEU ENGANYAR.

CATALUNYA, cens electoral : 5.212.444
votants : 2.959.027 (56,77% de participació)
CiU 935.756 vots, 31,5% dels vots emesos, 17,95 % sobre el cens.
PSoEcta : 796.173, 26,8% dels vots emesos, 15,27 % sobre el cens.
Erc : 416.355 vots, 14,0% dels vots emesos, 7,99 % sobre el cens.
PP: 316.222 vots, 10,7% dels vots emesos, 6,07 % sobre el cens.
ICV 282.693 vots, 9,5% dels vots emesos,  5,42 % sobre el cens, 
C's : 89.840,  3,0% dels vots emesos, 1,72 % sobre el cens.

CONSULTA 13-D, Cens de Votants 696.883
votants : 190.360, (27,32% de participació)
vots SI: 169.858,  95,21% dels vots emesos,  24,37 % sobre el cens.
vots NO: 5.746, 3,22% dels vots emesos, 0,82 % sobre el cens.



NOTES:
1.- Percentatge d'electors (sobre cens electoral) que va treure el PSC = 15,27%

2.- PSC+ERC+ICV van sumar el 2006 un 28,68%.
3.- Si sumem els vots de CIU i els d'ERC a les últimes catalanes el total de vots és d'un 25,94% del cens.
4.- Percentatge que obtindria el PP sobre el cens electoral i guanyaria quasi per majoria absoluta, el 24%
5.- Si al cens no s'haguesin inclos els inmingrants, que han tingut una abstenció del 82% els resultats serien millors.