4.9.06

Jo també vull un estat propi



Arriba el 11 de Setembre, aquest dia que es "nacional" perquè uns parlamentaris gamerusos ho han posat en un Estatuet que han trigat dos anys en redactar i perquè les Cortes Espanyoles ho han aprovat.I es que no esta be això que el nostre Parlament estigui al costat del Zoo, per que de vegades no saps on hi han mes animals si dintre o fora.

També han aprovat, els generosos espanyols, quina ha de ser la meva bandera i tota una sèrie de coses que, en un país normal, realment autònom, no necessitaríem que ningú mes ens aprovés.Amb lo fàcil que era fer un Estatut dient que quedava anul·lat el Decret de Nova Planta i totes les lleis posteriors que existeixen gràcies a ell, i deixant en vigor les "Constitucions Catalanes" jurades per Felip V amb el mandat que el Parlament Català simplement les posés al dia.


I em venen a la memòria les coses que m'agradaria canviar just el dia desprès d'aconseguir la anul·lació del decret de Nova Planta, aquí van :


Nomenar rei a S.A.R l'Infant Don Carles de Borbó, Duc de Calabria. legítim hereu del regne de Napols-Sicilia i del Regne de Provença, qui juraria les nostres Constitucions a Santa Maria del Mar i reclamar d'immediat Sicília, Nàpols, Sardenya, Còrsega i Catalunya Nord, territoris tots ells regalats amb frau de llei sense aprovació ni consulta al Parlament de Catalunya.

De passada reclamar també les Balears i València al rei del país veí, dons son nostres per dret de conquesta. ( Es que a ells aquesta frase els hi fa molta gracia ).

Denunciar a Estrasburg l'incompliment del Pacte de Gènova per part d'Anglaterra, obligant a aquest país a complir dit pacte i garantir la nostra defensa militar. ( De mentres esperem la sentencia seria millor refiarse de una aliança amb Israel-Holanda-Japó ).

Denunciar a Estrasburg el robatori del dèficit fiscal que Espanya ens ha clavat els últims 300 anys. Ja sabeu a 1,8 Bilió pta /any, que vagin trencant les guardioles els veïns.

Convertir la Estàtua de Casanovas en la d'un immens caganer, i amagarla en la seva casa de Sant Boi, posant la del General Moragues al lloc que actualment ocupa Casanovas.

Honorar com es mereixen amb estàtues no només als NOSTRES comptes sinó als nostres herois, de Jordi de Darmstaad a Hernan Cortes, i de Pau Claris a Cristòfor Colom.

Canviar les dates de la "diada Nacional" del pessimista 11 de Setembre, i crearne dues : al 26 de Gener ( data en la qual Pau Claris, en 1646 va vèncer a Montjuïc als espanyols) i també l' 1 d'Octubre, (data en la qual Pere Terç va estomacar els francesos, al 1285 al Coll de Panissars).

Canviar l'himne nacional per la seva versió antiga. ( A les armes catalans, el rei ens declara guerra, segueu a ran....). En presencia del nou rei, per respecte, cantarem el Virolai.

Canviar també la bandera per la de la creu de Sant Jordi posant en un dels quadres blancs la senyera reial, així la nostra bandera no es confondrà amb cap d'existent.

Que els espanyols ens tornin, apart dels calers, tots els arxius dels comptes catalans, ara en arxius privats de nobles castellans per casament, totes les obres d'art donades per catalans com a pagament a la Hisenda espanyola pero que van a parar a museus espanyols, així com tot l'aixovar dels palaus reials catalans repartits per museus espanyols i acadèmies del exercit, com la famosa espasa "tizona" que era del Cid i va restar a la seva mort a Barcelona, i que mes tard el Templers varen donar al rei Jaume I. Aquesta espasa, la tissó del rei Jaume, ha estat a Catalunya més de 900 anys, últimament al Museu de Montjuïc, i fa poc se la van emportar a Madrid ( amb moltes coses mes ) perquè "el aire del mar la estaba oxidando". Ves per on últimament ha augmentat el poder oxidant del nostre mar.

Que busquin (als monestirs dominics segurament), trobin i ens tornin, tots els originals dels llibres catalans passats per la censura desde el 1500 ( tot llibre censurat o esmenat habia de tornarse a la Inquisició junt amb un exemplar del imprès ) que així quedarà demostrat que no nomès Cervantes, sino molts altres escriptors del "Siglo de Oro Español" eren catalans.


I no se si reclamar que ens tornin Amèrica i tot l'or que ells van perdre en el "transport" per gamerusos. Ja buscaré si tenim alguna "base legal" o si teníem assegurança.

Un cop aconseguit tot aixó com es evident que els espanyols voldran afegirse a aquest nou, prosper i ric estat ho podriem acceptar amb una condició : que els propers 300 anys ells disfrutin de tot el que hem disfrutat nosaltres els ultims 300. Així convertirem Espanya en un gran Parc Tematic on el robatori, l'assasinat, i la mentida estaran permesos. De quan en quan els hi enviarem generals a bombardejarlos. ( cada 50 anys deia el General Espartero que era el correcte ).

Segur que serà un gran exit mundial i fins i tot els encantarà que els extrangers que visitin el seu Parc Tematic els diguin que parlen un "dialecto codificado".

Aquest article es en adheriment a la crida d'en Xavier Mir per a que els b-logaires unifiquem titol i tema d'aquí fins l'11 de Setembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

putos catalanes de la mierrrda joderos, morios todos o yo os mato os odio más q nadie jos de putassss follaos a vuestras hermanas zorras y no alas tías ESPAÑÑOLASSSSS putosssssss catalanesssssss feos de mierrrrrrdaaaaaa jajajajajaja