8.2.10

Nova campanya de Reagrupament?


Ens ha arribat aquesta imatge amb una informació que de moment ens han dit que es “classificada”, però sembla ser que la nova agència de publicitat contractada per R-cat ha dissenyat per a l'associació una nova campanya.
   
Desprès de que l'innovadora campanya de publicitat negativa de la passada setmana, feta per a fer veure als grups i plataformes que R-cat també s’equivoca i es capaç de cagar-la com tot humà, ja ha donat els seus fruits, dons Santiago Espot, en declaracions al diari espanyol “el inMundo” s’arrenglera també darrere Jan Laporta, i els membres de la plataforma “Acte de Sobirania” han manifestat que recolzaran a qui es comprometi exactament al que diu R-cat. ( "Donant suport explicit a aquells que s'hi comprometin, i recomanant que hom els voti" diu el comunicat que hem rebut.)
   
Ara els nous publicistes que ja van demostrar la seva vàlua en la campanya d’Obama, han dissenyat una campanya publicitària espectacular. La campanya inclou un acord entre el FC Barcelona i R-cat pel qual el Club obsequiarà a R-cat amb totes les samarretes existents en els seus magatzems de temporades anteriors i que no les volen ni els bassars xinesos.
                 
El president Laporta pagarà de la seva butxaca una reimpressió en serigrafia, que aprofitant les lletres d’Unicef, es podrà llegir el lema “UNA NACIÓ INDEPENDENT CATALANA ÉS FACTIBLE", que sembla ser que serà el lema de la campanya electoral de R-cat.
      
La model triada per a fer la presentació de la samarreta ha estat l’actriu sud-africana Charlize Theron, però no es descarta que la imatge de la campanya electoral sigui la cantant Shakira (Isabel Mebarak Ripoll) qui també cantaria al espot electoral.
               
Esperem mes campanyes així i menys com les de la passada setmana.

1 comentari:

Abate Marchena ha dit...

Jo com a bon escèptic no descarto res que els homínids puguin fer.
El present és la suma del passat, i si no s'aprèn d'ell, els successos seguiran repetint fins al dia del Judici Infernal.
Tenen els ciutadans ficats en una gàbia i no s'assabenten.
Més que la sort s'espera un miracle a aquesta velocitat de creuer tan baixa que es porta.