13.11.10

LAPORTA PLEGA JA.! (cap 23 del sèrial Mentiders Compulsius)



El Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) ha fet pública avui l’enquesta més gran feta fins ara, amb un total de 2.966 entrevistes. Aquesta enquesta marca un canvi de tendència entre Reagrupament i Solidaritat, ja que els independentistes liderats per Joan Carretero obtenen més intenció de vot que el partit de Joan Laporta. Segons ha pogut saber Som Notícia, el proper Racòmetre de Rac-1 podria confirmar aquest canvi de tendència. Segons el sondeig, CiU guanyaria amb el 38% dels vots i 59 diputats. El PSC baixaria, però no tant com assenyalen altres enquestes, i es quedaria amb 33 diputats i un 22,7% dels vots.



Esquerra conservaria el tercer lloc amb 15 o 16 escons i un 10,2% dels vots. El PP amb 13 o 14 diputats i un 9,7% dels vots quedaria tot seguit. ICV amb el 8,2% dels vots obtindria 11 diputats. Ciudadanos, amb el 3,5% dels vots, conservaria els 3 diputats. Reagrupament obtindria l’1,2% dels vots, i Solidaritat l’1%, igual que la Plataforma per Catalunya.

 


Reagrupament i Solidaritat, per demarcacions

Reagrupament seria la força més votada a totes les demarcacions, excepte a Girona, on els dos partits sumen més suports i empaten amb el 3,1% d’intenció de vot cadascun. A Barcelona, Reagrupament obtindria l’1,1% i Solidaritat el 0,9%. A Tarragona, Reagrupament tindria el 0,8% dels vots i Solidaritat el 0,6%, i a Lleida els reagrupats obtindrien l’1,1% i Solidaritat el 0,7%.
http://www.somnoticia.cat/



“Depèn com vagin les dinàmiques de campanya de les opcions independentistes que es presenten a les eleccions del 28 de novembre, s’haurà de valorar una retirada cedint les opcions electorals a qui tingui millors perspectives.”


Joan Laporta 14-setembre-2010

1 comentari:

Kefes ha dit...

Aquests espanyols de les enquestes es dediquen a fer veure que avui tira mes Reagrupament i demà diran que tira mes Solidaritat per tal de que el vot quedi ben dividit, repartit i desmotivat.

No ens deixem enredar, no fan falta tans vots per tenir representació al Parlament.

Aixó si, de vot no en sobra cap, doncs la diversitat d'ofertes complica el fet de tenir una representació mes nombrosa. Però assolir una representació per part dels principals partits independentistes es relativament facil si creiem en nosaltres mateixos.

Despres, ja vindrà l'hora de les veritables aliances i de pencar de veritat.