22.12.06

LEO MIYAGATA

















Va ser l'imatge del partit. El nen Shinchan de carn i ossos que plorava perquè el Barça va perdre un partit.
La seva mare es sòcia del Barça, per tant ja li haurà explicat que el Barça representa a una gran i antiga nació que es en camí de buscar la seva llibertat pacíficament i democràticament.

El Barça pensa convidarlo a venir a Barcelona. Greu error.

Quan vingui descobrirà que estem governats per uns Gargamels, que el "presi" Forrest es del Real Madrid, i que el trio que ens governa s'assembla mes als germans Marx (de marxistes) amb un senyor amb bigoti, un trampós, i un que es mut ( Harpo Marx si calla, Forrest Gump quan parla).


Em fa por que passejant per la Rambla on hi han botigues on es venen les coses mes típiques del país, al veure que aquí també son típics els barrets mexicans o les katanes, n'agafi una i es faci l'arakiri.

Millor que no vingui, que segueixi pensant que som un país de fantasia, de la mateixa manera que en Artur Mas pensa que en DuranDuran"TheReflex" es un soci honest.

Leo, no vinguis, la realitat sempre es pitjor que la ficció, i mès que trista, en aquest cas, patètica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquil. El Leo pot venir per conèixer i dir adéu a Catalunya. Si un dia torna, quan sigui gran, serem una regió espanyola i podrà explicar que gràcies a uns pressumptes independentistes Catalunya estarà governada pels fills del Monty, De Madre, Ferran, Iceta (aquest no crec que adopti), etc..

Anònim ha dit...

Dur, però encertat.