31.12.06

DEUTE HISTÒRIC català i ETA comença a "negociar".

Un cop acabat el famós pacte ZP-Mas, l'Artur Mas va fer unes declaracions que ningú va negar, que ZP s'havia compromès a pagarnos el "deute històric" dels últims anys, però a plaços.
Aquest deute històric era el resultat de la diferencia entre les inversions de l'Estat a Catalunya els últims 10 anys i el que preveu l'Estatut ( com a mínim el % del PIB català respecte del total d'Espanya, un 18 %).

Artur Mas va afirmar el 22 de Gener del 2006, que apart de l'Estatut, Espanya ens pagaria aquests calers, moltisims calers, del 2007 al 2012, perquè el 2013 a Espanya se li acaben els calers europeus.

Ara ens trobem que els atrassaments no hi son enlloc, que
Solbes fa totes les trampes que pot per a estafarnos el 18% de les inversions de l'Estat que ens pertoquen cada any segons el flamant Estafut, i que, a sobre, tenen la santa barra de no licitar el 66% de les obres compromeses de l'any 2006.!

Per altra part, ja es pot veure com el sistema de negociació de ZP amb ETA ha estat un fracàs, perquè es possible enganyar a 7.200.000 catalans, però no es tant senzill enredar, entretenir, marejar, i prometre vaguetats a no mes d'un centenar de gent armada i no mes de 150.000 votants de Batasuna.

I el que te mes conya de tot es que no se que dimonis pot negociar amb aquests d'ETA, si els vascos no nomès es queden amb tots els impostos sinò, que ademés, i ja son collons,
Espanya els hi dona uns 1.200 milions d'Euros a l'any per a que segueixin sent Espanyols.

I més, aquests idiotes d'ETA es carreguen la Terminal 4 de Madrid, una obra que (ens) ha costat 6.343,35 M. d'euros, en comptes de carregarse la merda de l'aeroport del Prat. O sigui que, a sobre, pagarem dos cops l'aeroport de Madrid.

Entre els de ETA i els de Al Quaeda, Madrid no nomès te, sinó que seguirà tenint el millor servei de trens de rodalies i l'aeroport mes modern d'Europa.

Potser haurem d'enviar unaltre cop al Carod a Perpinyà per anul.lar el pacte que va fer amb aquesta gentussa, i que el canvií per un altre que permeti modernitzar les infrastructures de l'Estat a Catalunya. Es una mica bèstia, però mes efectiu que tractar amb aquest mentider d'en ZP.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo! però molt i molt bo!

Marc Arza ha dit...

Si l'estat ens estafa de nou és per que no vam saber tancar el nou estatut.

No ens enganyen, ens deixem enganyar.

Fins aviat i felicitas pel bloc,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

ei nens, votació del personatge de l'anya vilaweb, podeu votar al Mas:

http://www.vilaweb.cat/www/especials/especial?id=2211895